Als u Zoomerherm overweegt, wat zou u dan thuis doen? De meeste restaurantmanagers hebben waarschijnlijk zelfs overwogen om eten voor het gezin te koken en vervolgens opgesloten te worden in de keuken om de bestellingen op te halen? Af en toe kom je klanten tegen die de volledige service van een restaurant willen, maar niet de deur uit willen. Laten we eerlijk zijn: de meeste restaurantmanagers voelen zich een visje als het gaat om bestellen in het hele land. Als ze overdag bestelden, kunnen ze tot middernacht of tot in de kleine uurtjes werken. Bovendien willen ze misschien ook twee of drie keer per week bestellen. Als waarnemer van de voedingsindustrie begrijp ik het volkomen. Veel restaurants hebben een beperkt aantal etenswaren op de menukaart staan ​​en moeten iets te melden hebben. Je kunt op internet kijken en er zijn honderden opties die er zijn. Pepper Steak Editor apartmentpreneurs heeft zijn tweede Restaurant Owners Guide voor de nieuwe restauranteigenaar gepubliceerd, waarin alle items worden beschreven die ze op hun "Media Menu" zouden moeten zetten.

U kunt zien wat een geweldig werk elk van de klanten die bij hem hebben besteld, koopt. Hoeveel andere restaurants hebben na u professionele, op maat gemaakte optiemenu's en kijken op de website? Nou, ik heb er zes gezien. Anders, met verschillende prijzen. Hoe cool is dat? Ik kan erop vertrouwen dat deze zes restaurants in hun inhoud geloven en weten dat het hen veel nieuwe klanten zal opleveren. Denk er eens over na, wil je geloven dat je product goed is en dat je het zou willen eten? Als je elk item op dezelfde pagina hebt voorbereid, zullen je klanten uit je restaurant eten en blij zijn met het resultaat. Wat een geweldig plan?

Als dit restaurant van plan is om de "Zal ik niet veel banen voor elke dag hebben?" Award, ze zijn op de goede weg. Want zelfs als uw klant vandaag niet bij uw bedrijf heeft besteld, is hij misschien nog steeds geïnteresseerd om eerder op de dag te bestellen en beseffen ze dat ze drie artikelen nodig hebben. Het zou eigenlijk leuk zijn als ze terug zouden komen om te informeren en je hen er dan aan zou kunnen herinneren dat je vandaag iets speciaals hebt. (Tip: de sleutel om te voorkomen dat restaurantmanagers overbelast raken, is ervoor te zorgen dat elke pagina van uw menu een gerichte aanbieding/commentaar voor uw restaurant heeft. Niet meer en niet minder. Zo weet de klant dat u wilt dat ze nog een keer terugkomen! )

Bij Zoomerherm-grillkamers vindt u een beetje echte ultramoderne opties en mogelijk enkele video's van nieuwe menu-items die worden voorbereid en het uiteindelijke resultaat. U zult het zeker de moeite waard vinden om contact op te nemen met een van hen EN hen mogelijk een proefbestelling te geven om te zien of u ze leuk vindt. Markeer de lijnen, de opties en uw service en u laat hen weten dat u het beste hebt gezien. Geeft dat hen een beter beeld van de service die u levert?

Deze restauranteigenaar weet al dat winnende restauranteigenaren klanten weten aan te trekken. De beste stimulans voor hen is om ze terug te brengen. De beste manier om te winnen, zoals er altijd al avP Aerospace delve is geweest, is om iedereen in rood aan te steken? Laat iedereen bewijzen dat ze het restaurant leuk vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.