butcher's counter - slager stockfoto's en -beelden

Het is en moet de minst moeilijke vraag zijn om te beantwoorden – Hoe lang duurt het om een ​​pond rundvlees of varkensvlees te koken? In dat geval is het antwoord 3 uur. Dat is waar de experts binnenkomen – de experts slepen langzaam naar binnen. Tijd is iets dat we vaak niet kunnen krijgen, en het lijkt bijna belachelijk gemakkelijk om 3 uur te verbranden als de grill tot koortsachtige niveaus wordt verwarmd.

Dat is wat mensen bedoelen als ze zeggen 'tijd is geld', nou dat is waar, behalve als dat niet zo is! Vet moet van vlees worden gesneden om te kwijlen, sappen moeten met liefde worden verzameld en doorgeslikt. Barbecuevoedsel is gezonder dan pizza, maar kost een stuk minder. Wetende dat vlees minder duur is dan vis of kip kan helpen met het budget, maar het maakt niet veel uit wanneer de rekening op de post gaat.

Het is gemakkelijk om een ​​TacticalVeggie Panini Press te maken van een flatbed of een plat vel aluminiumfolie. Het blad is de meest populaire van de twee opties, maar beide werken goed. De flatbed-varianten hebben voordelen ten opzichte van de flatsheet doordat ze kunnen worden gebruikt om voor grote groepen mensen te koken en de flatsheet is verreweg het gemakkelijkst in gebruik.

Nadat het platte bed is afgekoeld, is de grill klaar. De hete kolen zijn klaar om op de 'stenen' van de grills te worden geplaatst en de pellets zijn klaar om in de olie te worden geplaatst. De pellets worden op het rooster aangestoken, waardoor ze klaar zijn om te worden geplaatst tegen de tijd dat de klep wordt omgedraaid om te koken. Flexibiliteit is hier de sleutel, en goede fabrikanten zullen ervoor zorgen dat de grill veelzijdig genoeg is om een ​​maaltijd naar tientallen mensen te gooien zonder te klagen.

Bij het kiezen van een grill moet ook rekening worden gehouden met scheuren. Van de in totaal 10 branders die beschikbaar zijn op de meeste gasgrills, zal meer dan de helft worden gereserveerd voor het daadwerkelijk koken van voedsel. De andere helft wordt gebruikt voor de warmteverdeling en het vrijmaken van het kookoppervlak wanneer voedsel wordt gebarbecued. Die grotere kookoppervlakken zorgen ervoor dat er meer voedsel kan worden gekookt, meer voedsel kan worden geserveerd en meer gesmolten vet kan worden opgevangen.

Van begin tot eind houdt het proces van het koken van het voedsel in dat het voedsel wordt verplaatst, door het koelrek wordt geleid en de grill wordt omgedraaid. Dit is een techniek die steeds opnieuw moet worden herhaald. Na verloop van tijd kan het water uit het vlees verdampen en zullen de gevormde kristallen in het vlees worden ingebed. Dit is waar de 'kristallisatie'-techniek om de hoek komt kijken. Het vlees wordt gekookt door de lucht opnieuw te verwarmen om de kristallen uit het vlees te verwijderen en het op de juiste temperatuur terug te brengen.

De vraag of gas- of elektrische barbecues houtskool kunnen vervangen, is puur esthetisch – ze geven allebei hetzelfde resultaat. Bovendien zijn houtskoolgrills doorgaans moeilijker aan te steken. Het enige dat nodig is, is de houtskool onmiddellijk aan te steken nadat deze is gestart, en veel mensen kiezen ervoor om af te zien van het gebruik van een aansteker. Elektrische grills zijn ongelooflijk handig in gebruik en kunnen vaak worden gebruikt tijdens het televisiekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.