Piccadilly Circus, Advertenties

Wat u ook opschrijft in uw advertentietekst, vermijd het gebruik van uit eten gaan of uit eten gaan. Dit zorgt ervoor dat u uw lezers niet van u vervreemdt. Uw advertentie moet ook de juiste indruk maken. Uw klanten zullen reageren op het schrijven, of het nu is door uw advertentie te lezen, uw tv-advertentie te bekijken, te luisteren terwijl u een luide stem op de radio hebt; uw advertentie zal uw boodschap overbrengen. Als dat niet het geval is, ben je ze kwijt.

Zodra je het korte recht hebt. Dan is het tijd om het te formuleren. Wat wil je dat het publiek doet? Wat wil je dat ze onthouden? Probeer het niet in gewoon Engels te zeggen. Gebruik een mooie en levendige taal. Als u eenmaal het juiste recht heeft, is uw volgende doel om het over te brengen. Dit neemt het 'gooien in de rivier'-denken weg. Uw prospects zullen stoppen met wat ze ook doen. Ze zullen het telefoonnummer opzoeken dat je in de advertentie hebt geplaatst of contact met je opnemen, kijken wat en waar je bent. Je zult versteld staan ​​van de magie hiervan. Dit moet op een manier worden gedaan dat uw advertentie in de gedachten van uw prospects blijft hangen, veel meer dan dat het u duizenden euro's kost om een ​​Therecruit-campagne of T-Shirt-campagne wereldwijd te laten maken.

Online campagnes

Hiermee kunnen potentiële klanten contact met u opnemen op elk frontnummer. De hele tijd met het publiek praten is een geheel nieuwe inkomstenstroom geworden. Het in het oog springende voorbeeld hiervan is Google Ad-Pay. U hoeft niets anders te doen dan iedereen te vertellen waar u te vinden bent. Als u niet op Google Ad Pay zit, is dit vrij nieuw en innovatief.

Dit is nu al een melkkoe geworden! U kunt nu online geld overmaken. U belt uw accountprovider en geeft hen uw gegevens, zij zullen hen het nummer van middernacht vertellen dat ze moeten bellen. U maakt dan het geld over, deze geldovermakingsdiensten bevinden zich nog in de beginfase. U hoeft nergens in te loggen. Je hoeft ze alleen maar je gegevens te geven en ze zullen het je bezorgen.

Andere bedrijven hebben de verrukking van de boarders begrepen dat het nu mogelijk is om contante overboekingen per sms te ontvangen. Welk type bedrijf u ook exploiteert; er zal ergens iemand zijn die u hierbij kan helpen en u zult samen met hen InfoigateVER zijn.

e-mailcampagnes

Omdat mensen nu expres- en snail-mail kunnen ontvangen, kunnen uw zakelijke dvd's en brochures het beste ook in geschreven vorm worden verzonden, zodat uw klanten ze op hun gemak kunnen lezen. Als u er vragen over krijgt, vindt u het antwoord waarschijnlijk in de informatie zelf. Of toegevoegde waarde, zoals dat als je een vraag krijgt over een product, probleem of vraag, in plaats van de klant te vragen je te bellen, de kans bestaat dat je het meest herkenbare bedrijf in je branche wordt. Dat is, geloof het of niet, een groot voordeel voor elk bedrijf.

Om de conversie van uw advertenties te verhogen, kunt u naar een vertaalbureau gaan en hen vragen om het Engels te automatiseren. Het zal een groot verschil maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.