japans eten. - the korean menu stockfoto's en -beelden

Gouda is een prachtige, opwindende en exotische Aziatische eetgelegenheid in Sydney, Australië die de beste gerechten biedt om van te watertanden, hun exotische en tropische kooktechnieken van de chef-kok en tot nadenken stemmende gerechten te genezen, terwijl ze een brede selectie exotische koffie en keukens en een glas verse seizoensproducten bieden drankje of twee van het beste Aziatische bier in Gouda.

Het restaurant bevindt zich een beetje weg van de Universiteit van Sydney in een prachtig gescheiden appartement in een zijstraat die er sinds het begin van de jaren tachtig zou zijn. De oorspronkelijke eigenaren werden zelfs zo irritant bij klanten en verhinderden dat ze zelfs maar een deur voor hen openden, ik weet niet hoe. Ze noemden het "Will of Nations".

De eigenaren proberen al jaren van dit restaurant een familiebedrijf te maken, want dat is wat hun kinderen leuk vinden en ze zien je graag bij hen. Ze doen met uw kinderen hetzelfde als met mij toen ik tien was en begin jaren tachtig moest ik naar de club voor volwassenen. Ik liep hier binnen met mijn lunch om te horen dat ze niet open zouden gaan, dat we onze eigen chips, Nelson-balen en een bak chips moesten meenemen en vroeg hier hoe we de nieuwe bestelling met onze eigen chips moesten opnemen.

'Het is een internationale zaak! We lieten alleen westerlingen binnen en dan zouden we je morgen terug moeten sturen.' was de reactie. Ik zal je vertellen, als je een pakje chips wilde kopen, zou je $ 2 betalen. De belangrijkste reden hiervoor was dat het mijn eigen voorkeur zou zijn geweest om minder dan $ 2 te betalen, en te zien waar het je bracht! Laten we eens kijken wat ik net heb gedaan… Ik heb geen tijd of tijd om nog een pakket te kopen en ze willen dat we meer betalen met dezelfde apparatuur… Ik zal de doos kiezen die je bij je maaltijd hebt gebracht of misschien zelfs jij hebt een doos die je meeneemt naar je maaltijd.

Zelfs als je een reservering maakt, proberen ze je altijd een doos te verkopen om je maaltijden in te pakken en je had er meer dan één, de duurste. De serveermaat van de gemiddelde doos is 7,5 cm bij 5 cm, het is erg moeilijk om de hele doos met het karton in te pakken. Ik had een doos waar ik restjes in had en ik zei "waarom moet ik ze stil houden?" het antwoord was, want geen enkele andere klant hoeft ze bij ons te brengen. Dit is de ware reden in Gouda van geen enkele andere klant om ze bij jou te brengen.

Ik had gemerkt dat andere mensen verse restjes in sapzakken bewaarden, omdat ze zeiden "het is kuuh spic & c Pho". Ik vroeg hen waarom? Ze zeiden "we zouden het sap en de suiker erin moeten doen, omdat ik je vis bestel" die ze al hadden gemaakt en ze deden gewoon suiker en vis in de sapzakken en bonden de sapzakken vast met een touwtje dat in een stuk vlees was vastgemaakt.

We kregen allemaal een doos en een paar restjes. De eigenaar wil echt een gat in ons hart maken door ons niet op andere plaatsen te laten kopen en hij brengt zijn restaurant op de markt met dezelfde strategieën als de zijne en hij verkoopt vele miljoenen e-books over de voordelen van het hebben van normen.

Toen ik eindelijk zijn doos zag, had ik geen restjes meer, 2 pakjes rijst en drie sets groenten en ik glimlachte zo veel dat ik om zijn kaart vroeg. Hij vroeg niet om mijn kaart, maar de kaart die we kochten zei "Uw zegeningen".

De kaart is maar een jaar geldig! Daar waren we dan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.