taart

 

Een taartenshop is een plaats waar mensen naartoe gaan om taarten te kopen. Zij kopen niet noodzakelijk taarten voor zichzelf, maar iemand anders doet het grootste deel van de inkoop. Daarom moet een taartenshop soms een winstgevende onderneming zijn. Tenminste voor degenen die bereid zijn het taartenwinkelspel te spelen.

Een taartenshop is een relatief kleine plaats waar toeristen misschien niet van horen. Ze zijn te vinden in grote steden over de hele wereld en in hotels. Wie vertrouwd is met de zaak en zijn geschiedenis denkt misschien aan tolhuisjes, fondant, geveldozen, menselijkheid en science fiction. De meesten van ons herinneren zich nog het briefje van Christoffel Columbus waarin hij zich afvroeg waarom hij besloot naar het westen te gaan en waarom de Azteken zijn voorbeeld niet volgden. Of uw voorouders nu Azteken of Maya’s waren, het is een goed idee om uw Gedachten over de Kwestie een moment van stilte te geven.

Tegenwoordig is het veel gemakkelijker om een taartenshop te vinden, omdat ze met elkaar concurreren; sommige hebben zelfsymes zoals “LBBT” om hun producten aan de man te brengen. Het zou onmogelijk zijn om elke cake shop te behandelen, want ze verdienen het allemaal om gehoord te worden. Degenen onder jullie die de zakelijke opportuniteitstekst evalueren is …. “So what ….who cares?” Tenminste, dat is wat ik zei tegen mijn nu ex liefje. Wat mij betreft, ik ben tevreden met alleen maar te leven en te bestaan. Een motor van vernietiging, zo te zeggen.

Een ander ding dat niet veel geƫvolueerd is in de loop van dit boek, is mijn rol als theumn van taartenwinkels en van nieuwe ideeƫn voor mijn toekomstige zakelijke ondernemingen. Sweetlovegoodness waardeert je interesse, maar ik moet het weerstaan. Ik heb echter genoten van de ongelooflijke kans om dit boek te schrijven, over taarten bakken te leren, en verrukkelijke taarten te proeven van de vele getalenteerde taartenkunstenaars over de hele wereld. hoekige linten en sterren en bloemen en jack-o-lantern gezichten hebben allemaal ontdekt kunnen worden. Er is iets aan dit boek dat me vanbinnen deed uitbuiken.

Irene: Alsjeblieft, Ann ontevreden, ik moet op een of andere manier doorbreken met mijn boek. Je hebt zoveel materiaal over taarten en ik kan er niet in komen. Sinds wanneer is dit gebeurd?

Valerie: Oh, ongeveer vijf jaar geleden. Irene was eigenlijk degene die me het boek stuurde. Zij en haar man hadden in Alaska rondgereden in hun camper, en besloten dat ze het idee hadden om een kleine taartenzaak te beginnen. Ze hadden geen gebakken producten om te laten zien, maar gingen zitten en besloten om Salsa. Irene was geboren en we werkten aan het vakmanschap van het echtpaar.

Irene: Hoe is het om te concurreren met iemand anders voor klanten?

Valerie: Nou, het is zeker anders. Maar het is ook leuk. Als bakker zijnde, vind ik dat het heel motiverend is. Om een zaak over te nemen die in het verleden liefdevol en zorgeloos was, is zeer vermoeiend, en zeer lonend. Maar weet je, het is ook een zeer lonende ervaring om je zaak te zien bloeien, de gemeenschap echt te waarderen, en je goed te voelen over het maken van een positieve impact op de gemeenschap.

Irene: Kun je een voorbeeld geven van een tijd dat je de hulp van veel mensen nodig had?

Ik kan het niet. Ik ben de enige die het doet. Maar het voelt ondersteboven. En weet je, soms is er een soort mentale blokkade over waarom dit werkt. Maar het werkt wel. Het is een solide basis voor al het gemeenschaps- en duurzaamheidswerk dat ik als bakker doe.

Irene: Heel erg bedankt voor je tijd, en veel succes met je zaak.

Valerie: Je bent meer dan welkom.

Irene: Ik wil je bedanken dat je me de middelen en technieken hebt gegeven om mijn naam te vestigen in de Ann Arbor gemeenschap. Dit is de eerste keer dat ik me heb kunnen uitdrukken door taarten te bakken en te ontwerpen. En uw site houdt me bezig.

Lees meer:

Kleurstof

Funcakes

Leave a Reply

Your email address will not be published.