wijn

 

Zoals de meesten van ons heb ik ontdekt dat wijn een grote stijl van wijn kijken is, niet alleen vanwege de lekkere wijnen die we in de winkel kunnen kopen, maar ook vanwege de economie zoals die van ons tegenwoordig. Dus wat kunnen we anders doen dan het aantal flessen dat thuis ligt opgeslagen verder uitbreiden?

Wijnpakketten voor thuis – de stappen die u kunt nemen

Goedkoper dan commercieel gekocht “gebotteld water” in veel gevallen, houd uw huis opgeslagen van uw keuken benodigdheden en sterke drank door het gebruik van wijn flessen houden en decanteerder. Deze kunnen online of in uw plaatselijke winkel worden gevonden. Zoek er gewoon een die past bij de stijl van uw huis.

Er zijn mensen die u wellicht herkent die enigszins onderlegd zijn in wijn. Zij hebben meestal de ervaring om een fles te kiezen die bij u past. Deze mensen worden vaak gezocht omdat zij een gave hebben om afzonderlijke flessen op precies de juiste plaats te zetten, zodat ze de juiste hoeveelheid licht krijgen. Hieruit blijkt ook dat het “gebottelde water” geen problemen had.

Dus wat kun je als huiseigenaar doen om je eigen wijn thuis te kunnen bewaren? Laat me een paar ideeën met u delen:

1. Koop een extra grote karaf voor al uw flessen. Idealiter is dit een 2-literfles. Deze bieden het meeste gemak om de fles in de karaf te laten zakken.

2. Grote flessen kunnen worden gesplitst met een blender of een ander voorwerp dat kleine aardbevingen kan veroorzaken. Dit werkt heel goed als u van plan bent meerdere flessen in een fles te doen en ze te splitsen.

3. De fles zelf is een geweldige keuze als aanrechtversiering. Een paar grote flessen wijn worden meestal op een tafel of een ander plat oppervlak in de kamer geplaatst voor een interessant decoratief item.

4. Vul één fles met bedorven ontgiften sappakjes met azijn die past bij de drank waarvan het afkomstig is.

5. Vul de andere met een schone laag druivensap. Misschien wilt u er een van appeltaart op doen.

Lees meer:

Wijnproeverij 

Wijnpakket cadeau

Leave a Reply

Your email address will not be published.