catering

Het is belangrijk te onthouden dat u catering aanbiedt — noteer uw reactie op de vraag of de mensen aan wie u eten aanbiedt een catered event verwachten of niet.

Als je het woord “catering” zegt, wat komt er dan in je op? Als ik terugdenk aan cateringen uit het verleden, kan ik overal wel een cateringsessie tegenkomen – van een bruiloft tot een verjaardagsfeestje.

Toch weet je niet altijd wat je kunt verwachten als je een catered event bijwoont, dus je moet meerdere opties hebben of je zult moeite hebben om te vinden wat in je schema en budget past. Sommige bedrijven profiteren van de algemene perceptie dat dit soort evenementen voor hen tot het verleden behoren (in vele opzichten hebben ze deze evenementen zelfs tot hun ding van het verleden gemaakt – dat een bedrijf moet vasthouden aan wat vroeger misschien beter was).

Ik, mijn zakenpartner en ik begonnen met het cateren van bruiloften, en onze “standaard” was een grote bruiloft met een bar met 20 zitplaatsen, en een buffet van 4-7. Maar we ontdekten dat bedrijven om goedkopere opties begonnen te vragen, dus breidden we uit. We breidden uit naar bruiloften, met een paar extra opties zoals bruiloften met meerdere stops, en we breidden ook uit naar andere evenementen, zoals kantoorfeesten. Dit alles leidde ons op het pad van denken catered was over hoe we het eten geserveerd en het andere deel van het, was over het type evenement.

Maar naarmate ons bedrijf groeide en we meer evenementen deden, ontdekten we dat het bij sommige mensen (en bedrijven) belangrijk werd om een dessert te serveren. Ongeacht wat het evenement of bedrijf van u vraagt, moet u nadenken over het toevoegen van een dessert aan uw aanbod.

We weten allemaal dat we nooit de gangbare misvatting moeten gebruiken dat catering over het eten gaat en het andere deel, helpt het als je er een dessert bij doet? Absoluut niet. Sommige van mijn klanten hebben prachtige jam en scones weggegooid omdat ze gevraagd worden iets op de taart te gooien of elders te vinden omdat niemand zeker weet wat ze echt willen. Het kan ook zijn dat je hen moet vertellen of het evenement een catered evenement is. U kunt te maken krijgen met de kosten van personeel dat intern komt, tegenover hulp van buitenaf, en u kunt ook problemen hebben met de personeelsbezetting.

Ik denk dat veel bedrijfseigenaren meer moeten “cateren” omdat dat het juiste is om te doen. Je hebt misschien niet de tijd en de middelen om voor elke gelegenheid een bepaalde stijl of hoeveelheid voedsel te creëren, maar de “professionals” op het gebied van evenementenplanning zullen je één ding vertellen — dat catering gaat over de behoeften van de klanten en niet te veel over jouw behoeften.

Als u uw tijd en geld in iets steekt, laat het dan iets zijn dat u kunt gebruiken om uw bedrijf te verbeteren en tegelijkertijd de klanten ten goede te komen. Uw klanten zullen altijd willen dat u voor hen catert, want u probeert goede recensies en verwijzingen te krijgen, en u wilt de beste prijzen elke keer dat u een catered evenement professioneel moet doen.

Waar het op neerkomt is dit… catered events kunnen effectief zijn en gebeuren wanneer u uw klanten voldoende opties biedt. Dus als de telefoon rinkelt, stuur uzelf en uw medewerkers dan naar een catered event, tenzij u zich goed voelt bij het idee dat uw klanten nee zeggen. Iets waar ze in slagen.

Lees meer:

Vegan kookworkshop

Vegan cateraar

Leave a Reply

Your email address will not be published.