Fudge kopen

Het wordt gemaakt van suiker, boter, melk, vanille en chocolade, hoewel ook vers gesneden stukjes chocolade als ingrediënten kunnen worden gebruikt. Hoewel de uiteindelijke vorm kan variëren, kunnen verschillende termen zoals pudding, fudge en barbecuefluïde worden gebruikt.

Tenslotte kunnen liefhebbers van de meest decadente vorm van verwennerij zich te goed doen aan een gourmetvorm van brownie-ijs. Dit ijs in Amerikaanse stijl wordt gemaakt door volle melk, suiker, vanille en chocolade te mengen, hoewel ook andere smaak- en kleurstoffen kunnen worden gebruikt. Soms wordt het eindproduct bedekt met een toefje cacaopoeder voor extra smaak. De term voor deze heerlijke traktatie is eigenlijk heel creatief; sommige mensen noemen het bijvoorbeeld brownie coating.

Brownie ijs wordt meestal geserveerd op feestjes, en wordt vaak geassocieerd met het populaire ijshoorntje. Het is echter duidelijk anders dan zijn tegenhangers. Om te beginnen is het meestal gemaakt met aanzienlijk minder vet en cholesterol. Brownie ijs is ook aanzienlijk dikker dan andere ijsjes.

Deze lekkernij staat ook bekend als verjaardagstaart, schooltaart of “teacher’s delight”, en is vooral populair bij jonge kinderen. In de Verenigde Staten is dit product vooral bekend in een vrij grote kom, een zogenaamde Boston bowl, die in een grote kom met koud water wordt geplaatst en in de zon wordt gezet. Het kind heeft de keuze uit verschillende glazuursmaken en slagroom om meer smaak toe te voegen. Dit is echter typisch niet het soort taart dat centraal staat bij een formeel diner of een grootschalige gebeurtenis.

Een veel gebruikelijker verschijnsel in de Verenigde Staten is de chocoladefontein. De chocoladefontein verschilt van een diepvriesfontein in die zin dat hij meestal staat opgesteld in moderne kelders of in hotels waar de gasten zich op een warme zomerdag kunnen opwarmen. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat de eerste zijn glazuur verkrijgt met een fijngestampte hand gedoopt in cacaopoeder en de smaak verhoogt met melk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.