VDZ Horeca
 

VDZ Horeca is een onafhankelijk horeca bedrijf gespecialiseerd in hotel management en hotel restaurant operaties. VDZ Horeca werd opgericht in 2008 door een kleine groep veteranen uit de horeca die zich realiseerden dat de industrie een nieuwe, innovatieve aanpak nodig had om te voldoen aan de vraag naar lekker eten en drinken in hotels. Sinds de oprichting is VDZ gegroeid van kracht naar kracht met aanwezigheid in 's werelds beste hotels. VDZ Horeca biedt verschillende diensten aan, waaronder consulting, food and beverage (F&B) operations, keukenontwerp en -bouw, hotelmanagement, hotelinkoop, trainingsprogramma's en meer. Het runnen van een hotel gaat niet alleen over het beheren van gastenkamers of eigendommen, maar omvat ook alles van marketing en public relations tot sales en revenue management. Een holistische aanpak is daarom essentieel als een exploitant wil dat zijn hotel succesvol is.

Wat is VDZ Horeca?

VDZ Horeca is een onafhankelijk Horeca bedrijf gespecialiseerd in hotel management en hotel restaurant operaties. Wij zijn een team van Horeca specialisten die samenwerken met 's werelds toonaangevende hotelketens, resorts en eigenaren om de gastervaring te verbeteren door middel van vlekkeloze operaties, innovatieve ontwerpconcepten en eersteklas eten en drinken. Onze focus is om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit eten en drinken, uitzonderlijke service en een kenmerkende look en feel die hun merkvisie weerspiegelt.

Wij zijn er trots op een leider in de hotelindustrie te zijn die uitmuntendheid en innovatie biedt via onze eet- en drinkgelegenheden, ontwerp- en constructiediensten, managementdiensten en opleidingsprogramma's. Onze consultants werken samen met eigenaars, exploitanten en managers om hen te helpen hun zakelijke en financiële doelen te bereiken via een volledig scala aan diensten, waaronder advies en consulting, voedsel- en drankdiensten, keukenontwerp en -bouw en inkomstenbeheer.

Het verhaal van het bedrijf

VDZ Horeca werd in 2008 opgericht door een kleine groep veteranen uit de horeca die zich realiseerden dat de industrie een nieuwe, innovatieve aanpak nodig had om te voldoen aan de vraag naar lekker eten en drinken in hotels. Sinds de oprichting is VDZ gegroeid van sterkte naar sterkte met een aanwezigheid in 's werelds beste hotels.

Het bedrijf is geboren uit het besef dat de food en beverage (F&B) activiteiten in hotels niet alles zijn wat ze zouden kunnen zijn, en dat de commercialisering van de horeca heeft geleid tot inconsistente kwaliteit en service ervaringen. De oprichters van VDZ Horeca waren vastbesloten beide uitdagingen op te lossen en sinds de oprichting is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend F&B-bedrijf in de horeca.

Belangrijke medewerkers van VDZ Horeca

VDZ Horeca heeft momenteel 16 fulltime werknemers. Naast de oprichter en de managing partners zijn de belangrijkste leden van het management team:

 • CEO: Jeremy Marshall – Voormalig executive chef van het Hyatt Regency Grand Cypres Resort, Marshall brengt 20 jaar culinaire ervaring mee naar VDZ Horeca.
 • CFO: Amanda M. Williams – Williams was de voormalige controller van het noodlijdende Hyatt Regency Maui. Ze werd in oktober 2018 benoemd in de Hyatt Regency Grand Cypres positie en brengt jarenlange ervaring in Hyatt en Marriott eigenschappen met zich mee.
 • COO: Jason Cook – Cook werkte bij Hyatt Regency Grand Cypres Resort als General Manager, General Manager of Food and Beverage, Assistant General Manager of Food and Beverage en Head of Culinary voordat hij bij VDZ Horeca in dienst trad.
 • CG: Vanessa Le – Le werkte voorheen als Senior Director of Operations bij Hyatt Regency Grand Cypres Resort, waar zij verantwoordelijk was voor alle F&B-activiteiten, waaronder eten en drinken, roomservice, banket en receptie.
 • Chef de Cuisine: Thaddeus P. Le – Le was Chef de Cuisine in Hyatt Regency Grand Cypres Resort en Hyatt Regency Maui.
 • Sous Chef/Pastry Chef: Michael Dyress – Dyress was de Sous Chef in Hyatt Regency Grand Cypres Resort en Hyatt Regency Maui.
 • Pastry Chef: John Zanic – Zanic was de Pastry Chef in Hyatt Regency Grand Cypres Resort en Hyatt Regency Maui.
 • Drank Directeur: Aaron Chaplin – Chaplin was de Beverage Director bij Hyatt Regency Grand Cypres Resort en Hyatt Regency Maui.
 • Hoofd Gebak: Helen Ng – Ng was hoofd patisserie bij Hyatt Regency Grand Cypres Resort en Hyatt Regency Maui.
 • Head Beverage: Serena Cho – Cho was de Head Beverage bij Hyatt Regency Grand Cypres Resort en Hyatt Regency Maui.
 • Directeur van Voedsel en Drank Operaties: Matthew Kosmicki – Kosmicki was de Directeur Voedsel en Drank Operaties bij Hyatt Regency Grand Cypres Resort en Hyatt Regency Maui.
 • Directeur eten en drinken: Debbie Brooks – Brooks was de Directeur Voedsel en Drank van Hyatt Regency Grand Cypres Resort en Hyatt Regency Maui.
 • Directeur voedsel en drank: Courtney James – James was directeur voedsel en drank in Hyatt Regency Grand Cypres Resort en Hyatt Regency Maui.
 • Directeur eten en drinken: Justin Salinas – Salinas was directeur voedsel en drank bij Hyatt Regency Grand Cypres Resort en Hyatt Regency Maui.
 • Directeur eten en drinken: Ann-Marie Zavatsky – Zavatsky was directeur eten en drinken bij Hyatt Regency Grand Cypres Resort en Hyatt Regency Maui.

FAQs

We horen gasten in de horeca vaak dezelfde vragen stellen. We hebben hieronder een lijst samengesteld van de meest voorkomende vragen en onze antwoorden. Als u het antwoord dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact met ons op via info@vdzHoreca.com, en wij zullen ons best doen om u een antwoord te geven.

 • Wat is een restaurant? Een restaurant is een commerciële voedselvoorziening die voedsel bereidt, serveert en verkoopt voor onmiddellijke consumptie en geen verpakte voedselproducten verkoopt voor toekomstige verkoop.
 • Wat doet VDZ Horeca? VDZ Horeca levert advies, eet- en drinkgelegenheden, keukenontwerp en -bouw, hotelmanagement, hotelinkoop, trainingsprogramma's en meer.
 • Wie kan werken met VDZ Horeca? VDZ Horeca consultants werken met exploitanten, eigenaren en managers van hotels, resorts en casino's om hun F&B operaties te verbeteren.
 • Hoeveel kost het om met VDZ Horeca te werken? Dat hangt af van de benodigde diensten. De prijs varieert afhankelijk van de grootte van het project en de ervaring van de consultant, maar de meeste projecten kosten tussen $10.000-$150.000.
 • Wat is de visie van VDZ Horeca? Gedreven door een passie voor lekker eten en een commitment om alleen de beste gastervaring te bieden, is VDZ Horeca toegewijd om Horeca professionals te voorzien van de beste tools die beschikbaar zijn.
 • Waar is VDZ Horeca gevestigd? VDZ is gevestigd in Tampa, Florida.
 • Wat is de VDZ Hotel Investment Trust? De VDZ Hotel Investment Trust is een Delaware non-profit die een portefeuille van hoteleigendommen bezit.

Conclusie

VDZ Horeca is een onafhankelijk horecabedrijf gespecialiseerd in hotelmanagement en de exploitatie van hotelrestaurants. VDZ Horeca werd in 2008 opgericht door een kleine groep veteranen uit de horeca die zich realiseerden dat de industrie een nieuwe, innovatieve aanpak nodig had om te voldoen aan de vraag naar lekker eten en drinken in hotels. Sinds de oprichting is VDZ gegroeid van sterkte naar sterkte met een aanwezigheid in 's werelds beste hotels. Het bedrijf is ontstaan uit het besef dat de food en beverage (F&B) activiteiten in hotels niet alles zijn wat ze zouden kunnen zijn, en dat de commercialisering van de horeca heeft geleid tot inconsistente kwaliteit en service ervaringen. De oprichters van VDZ waren vastbesloten om beide uitdagingen op te lossen en sinds de oprichting is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend F&B-bedrijf in de horeca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.